Haagse chansonnière Tess Merlot presenteert debuut album

10 juli 2021
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min
Tess Merlot albumpresentatie nieuwe kerk den haag

De Haagse zangeres Tess Merlot presenteert op 25 juli haar debuutalbum met de naam Laissez-moi. Dat doet ze met haar achtkoppige band in de Nieuwe Kerk aan het Spui in Den Haag. Ze speelt zowel eigen nummers, zoals Mon Paris, L’histoire de notre amour en Une romance d’été, maar ook klassiekers van onder meer Jean Ferrat, Jacques Brel en Charles Aznavour staan op het programma. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door POP – Projectregeling Popmuziek Den Haag.
Kijk voor meer informatie en tickets op de website van het Paard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws

in de nieuwsbrief

Sennheiser zorgt met AMBEO-2 voor nieuwe geluidservaring op Netlflix | Review

Netflix kijkers kunnen bij een aantal series, films en documentaires genieten van een veel ruimtelijker geluid. Dit kan door de toepassing van de AMBEO-2-Channel Spatial Audio techniek van Sennheiser. Door de toepassing van de techniek lijken geluiden verder buiten de (tv-)luidsprekers, soundbar, hoofdtelefoon of oortjes te komen.

muziek in advertenties groene en ethische producten duurzaam
in de nieuwsbrief

Muziek in reclames sleutel om goede intenties consumenten om te zetten in aankopen

Bedrijven die ethische en duurzame producten verkopen moeten in advertenties up-tempo muziek gebruiken in majeurmodus om zo goede intenties van consumenten om te zetten in daadwerkelijke aankopen. Dat laat onderzoek van de Universiteit van Bath zien.

sennheiser tv clear oordopjes
in de nieuwsbrief

Sennheiser TV Clear oortjes: draadloos het tv-geluid op je oren

Met de nieuwe TV Clear oortjes van Sennheiser krijgt de drager het geluid van de televisie of hifi direct op zijn oren. De nieuwe Sennheiser oortjes krijgen hun signaal via bluetooh van een kastje wat op de tv of geluidsinstallatie wordt aangesloten. Natuurlijk zijn de oortjes ook direct via bluetooth te verbinden met de laptop, tablet of smartphone en is er mee te telefoneren.

gratis muziekles muziekonderwijs
in de nieuwsbrief

Luxemburg biedt kinderen gratis muziekles

Vanaf het komende schooljaar biedt Luxemburg kinderen en jongeren gratis muziekles aan. Ook theater- en dansles zullen kosteloos zijn. Het beleid dat Luxemburg voert staat in schril contrast met dat van de Nederlandse overheid in de afgelopen decennia.